Aanbiedingen speciaal voor leden

NHG is per 1 juli 2015 een samenwerkingsverband aangegaan met HORINKO. Voor NHG leden wordt hierdoor het dienstenpakket uitgebreid met een ruim aanbod aan collectieve voordelen. Gebruik maken van de diensten van Horinko is voor NHG leden geheel kosteloos.


Wie is HORINKO?

Horinko is een landelijk opererende inkooporganisatie, die collectieve kortingsafspraken maakt voor de horecaondernemer en de horecaondernemer op financieel gebied kan ondersteunen.
  • Collectieve inkoopafspraken, dus scherpe tarieven en goede bonussen.
  • Vrije keus in het meeliften met Horinko-afspraken.
  • Horinko neemt veel werk uit handen door collectief te selecteren en te onderhandelen.
  • De laatste ontwikkelingen op inkoopgebied worden voor u in de gaten gehouden.

Buma / Stemra en Sena

De afdracht die u jaarlijks doet aan Buma, Stemra en Sena, voor het ten gehore brengen van muziek binnen uw bedrijf, kan 10% korting opleveren wanneer u meelift met de collectieve afspraken van Horinko.

Rechtenvrije muziek

Voor restaurants hebben we ook rechtenvrije muziek, hiervoor hoeft u geen afdracht voor Buma en Sena te betalen.

Muziekcomputers

Voor € 28,/ per maand heeft u alle muziek in huis inclusief de PC.

Arbo diensten

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een basisovereenkomst bij een Arbodienst af te sluiten. Dit kunt u voordelig regelen via Horinko.

Energie

Horinko kan uw besparingen berekenen aan de hand van uw EAN-codes van elektra en gas en uw jaarverbruik.

Verzekeringen

De collectieve verzekeringsafspraken leveren u al gauw 15% voordeel op. Horinko vergelijkt graag uw polissen.

Afval

Afval is handel. Loopt uw contract bijna af of heeft u helemaal geen contractafspraken met een afvalverwerker dan kunt u profiteren van de scherpe prijsafspraken die door Horinko gemaakt zijn.

Blusmiddelen en noodverlichtingen

U kunt fors besparen op de jaarlijkse controle van uw blusmiddelen en noodverlichtingen voor € 10,90 per onderdeel. U krijgt ook nog eens 40% korting op de aanschaf van nieuwe brandblussers.

Toilethygiëne, servetten, schoonmaakmiddelen, kaarsen etc.

Horinko’s leverancier verzorgt uw complete toiletinrichting en neemt de zorgen van een juist voorraadbeheer van u over. Altijd de juiste artikelen op voorraad voor het handen wassen en handen drogen, toilethygiëne, dames hygiëneboxen en luchtverfrissing in een full-service concept.

Bieronderhandelingen

Horinko heeft een onafhankelijke bieronderhandelaar in dienst die betere afspraken kan realiseren bij de brouwer. Het inzetten van deze onderhandelaar kost u niks, maar kan u veel opleveren.

Food

Horinko heeft voor u de beste leveranciers geselecteerd voor o.a. groente, vlees, vis, wijn en koffie. Daarnaast willen veel fabrikanten van A-merken u belonen voor de aankoop van hun producten. Wij hebben bonusafspraken gemaakt voor de producten van o.a. Unilever, Heinz en Lamb-Weston. U kunt daarvan profiteren zonder over te stappen naar een andere leverancier. Hoe? Wanneer u het volume van uw artikelen doorgeeft, zorgt Horinko ervoor dat u een bonus ontvangt.

OVERIG

Ict en telefonie
Ongediertebestrijding
Wasserij / stomerij
Kassasystemen
Financiële dienstverlening
Financieringen
Schoonmaakdiensten
Drukwerk / websites
Reserveringssystemen
Gegaarde maaltijden
Incassodiensten
Hotellinnen via ‘Linnenatwork’
Websites speciaal voor restaurants via ‘POCKETMENU’


Kies voor de kortste weg naar korting. Horinko kan uw voordeel berekenen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.


0523 611886 kantoor
06 46212532 contactpersoon Jan Logtenberg
info@horinko.nl
www.horinko.nl