Aanbiedingen speciaal voor leden

 

Haal meer uit uw lidmaatschap van NHG door gebruik te maken van de collectieve inkoopafspraken van Horinko B.V.

Wij willen onze leden bijstaan op verschillende gebieden. Dus ook op het gebied van inkoop.

Sinds 2015 zijn wij een samenwerking aangegaan met Horinko B.V. U kunt daardoor als lid van NHG geheel vrijblijvend en kosteloos gebruikmaken van de collectieve afspraken die Horinko .  voor haar leden heeft gemaakt. Dat scheelt u de jaarlijkse contributie voor Horinko van minimaal € 250,-.

Met uw lidmaatschap van NHG (en dus van Horinko) hebt u het voordeel van scherpe inkoopprijzen bij leveranciers en jaarlijkse bonussen over een groot aantal merken. Ook kunt u extra korting krijgen voor de muziekrechten van Buma en Sena.

 

Wat u daarvoor moet doen?

U stuurt een mail aan Horinko B.V., dat u als lid van NHG graag gebruik maakt van de diensten van Horinko. Zij nemen dan contact met u op zodat u uw besparingsmogelijkheden met hen kan bespreken. 

Nieuwsgierig geworden naar de deelnemende leveranciers en fabrikanten? Hieronder enige voorbeelden van de mogelijkheden en/of neem een kijkje op de website van Horinko.

 

Buma en Sena.

Via Horinko ontvangt u 33% + nog 8% extra korting op muziekrechten.

 

Afval

Met PreZero zijn scherpe prijsafspraken gemaakt voor de diverse afvalstromen. Een vergelijking met uw huidige tarieven is zo voor u gemaakt.

 

Muziekcomputers

De collectieve afspraak van Horinko is een maandbedrag van € 28,- inclusief een gratis computer.

 

Keukenapparatuur en Horecabenodigdheden

Met Nisbets hebben leden een korting van 25% op het uitgebreide assortiment horecabenodigdheden en professionele keukenapparatuur.

 

Arbodiensten

Elk bedrijf is verplicht om een contract te hebben met een arbodienst. Hiervoor zijn afspraken gemaakt met Proffitplan. De kosten bedragen € 9,75 per medewerker per jaar.

 

Energie

Via Horinko kunt u een offerte opvragen voor energie. Hiervoor zijn collectieve afspraken gemaakt.

 

Verzekeringen

Nieuwe verzekering nodig of wilt u uw huidige polissen eens laten vergelijken, dan is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met Horinko.

  

Extra financiële ruimte

Via Pin Voorschot kunnen leden op een snelle, eenvoudige en veilige manier beschikken over een extra financiële impuls voor de korte termijn.

 

Horeca Meubilair

Horinko heeft een groothandelslicentie voor het inkopen van horecameubilair bij Veba. Tegen heel scherpe prijzen kan Horinko uw meubilair inkopen. Kijk op de website en vergelijk.

 

Bonussen

Met diverse fabrikanten zijn afspraken gemaakt over een bonus over de jaarlijkse afname van hun merken. Dit staat los van de prijsafspraken die de leden zelf maken met de groothandels. Aan het begin van het jaar worden de afnames van de groothandels verzameld, worden de bonusproducten er uitgefilterd en de bonus opgevraagd. Denkt u daarbij aan bonussen voor:

Aviko
Lamb Weston
Vrumona
Heineken (tot een volume van 100 hectoliter kunt u meeliften met de bonus, daarboven kan Horinko als onafhankelijke partij de onderhandelingen voor u uitvoeren bij de brouwer)
En nog veel meer.

 

Overige diensten:

Administratieve ondersteuning

Horinko kan advies en ondersteuning geven op administratief gebied tot het compleet verzorgen van de gehele administratie van uw onderneming

 

Tenderen

Naast het maken van prijsvergelijkingen kan Horinko ook voor u tenderen (offertes aanvragen en vergelijken) voor groothandels, bierleveranciers, koffiemachines etc.

 

Kijkt u eens op de website van www.Horinko.nl voor nog meer inkoopvoordeel of neem contact op met Jan Logtenberg, 06 46212532 of info@horinko.nl.